Jeg er her enda

I går var en nervepirrende dag. En dag jeg grudde meg mye til. Men jeg kom meg gjennom den. Jeg er her enda.

Jeg dro til Tiller og møtte frøken M. Akkurat klokken ti kom hun ut i venteværelset og hentet meg. Hun smilte. Ønsket meg velkommen. Viste vei til kontoret hennes. Et lite, men koselig rom. Utsikt ut til naturen, snødekt plen og grønne bartrær. To turkise stoler med armlener og et rundt bord. Der skulle vi sitte. Hun har to klokker på kontoret. En på veggen og ei på bordet.

Tikk, takk, tikk, takk.

Vi har bakgrunnsmusikk til samtalene våre.

Frøken M var koselig. Hun så på meg mens jeg snakket og jeg fikk inntrykk av at hun lyttet. Jeg klarte ikke møte blikket hennes, men hun påpekte det ikke. Takk.

Nå som første samtale er overstått, føler jeg meg litt lettere til sinns. Nå vet jeg iallfall hvem jeg skal forholde meg til den neste tiden.

 

Takk for alle gode tanker og lykkeønskninger i går.

3 thoughts on “Jeg er her enda

  1. Himmel og hav for et modig menneske du er!!! Kom over bloggen din på FB her istad! Leste noe av det du skrev, og kjente meg igjen i endel av det du skrev! Har hatt en vannvittig tøff periode her, men er på god tur ut av den no, heldigvis! Du bruker fantastiske setninger, teksten gir helhet, teksten gir mening. Teksten din forteller om sårhet, om frykt og angsten for avvisning. Kjenner meg SÅNN igjen! Jeg var heldig og det snudde før jeg kom dit du er. Men ordene dine forteller om hvor sterk du er, at du vil ut av dette! Den forteller at du ikke vil la deg knekke verken under angsten, depresjonen eller at andre ser hva du og dine går igjennom. Æ ønsker deg all verdens lykke til, ‘sender’ all mulig go styrketanker. Å komme ut av dette krever mot til å virkelig møte sine ‘spøkelser’ på ‘loftet. Min tilheling begynte da jeg skrev ‘faen ta deg!! Og skrev hvorfor’ På melding til kjæresten min. Han takket meg 5 minutter etterpå. Igjen: ønsker deg go’ bedring og lykke til ? Takk for at jeg fikk lese ordene dine! Heidi

    1. Tusen takk for mange flotte, rørende ord! Jeg er meg, bare meg. Og jeg skriver uten filter. Hverdagen er som den er med alle sine engler og demoner. Takk for at du stakk innom og velkommen tilbake ?
      Ps: godt å høre at du er på vei i riktig retning nå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *