Svimmel i systemet

Hit og dit

Fram og tilbake

Datoer, klokkeslett og oppmøtested

Samtaler, skjemaer og telefoner

Er det liksom dette som er behandling?

Dette som skal få meg “frisk”?

 

Jeg blir sendt fram og tilbake, som en kasteball, eller en pakke med ukjent mottaker.

Forstår de ikke at dette forverrer symptomene? All usikkerhet, utryggheten og ventingen gjør meg mer sårbar og ustabil. Framprovoserer nye tanker og følelser.  Følelsen av å stadig bli avvist eller henvist videre, bekrefter bare min egen følelse av å være utenfor i det standardiserte samfunnet. Å stadig bli vurdert og få passet mitt påskrevet øker usikkerhet og forteller meg at selvinnsikten min tross alt ikke er særlig god. De er jo ekspertene, og de vet best, så dersom jeg ikke er “syk nok” eller syk på “rett” måte, så stemmer vel det, eller?


Snapchat-6464461800832915999

One thought on “Svimmel i systemet

 1. Tja, kan begynne å lure på hva slike “liksom” eksperter mener.
  Deler du bloggen din med disse “såkalte” behandlerne, det burde du i tilfelle gjøre, så de får se hvordan din hverdag er. Blir liksom litt “kyss mæ i rævva” opplegg dette.
  Synd å si det, men lurer på om slike eksperter egentlig vet hva det vil si å leve, de fleste lever jo stort sett bak et skrivebord, hvor de flytter papirer. Vet de egentlig hva vanlig liv er.
  Stå på jenta mi, greit å få ut frustrasjonen.

  God helg. Glad i deg og dine <3
  Mamsen din

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *