Nede for telling!

Hei igjen, de to siste dagene husker jeg omtrent ikke noe av. Jeg kjente jo at formen ikke var som den skulle på søndag/mandag, men utover tirsdagen ble den gradvis verre. Kroppen verket, hode dundret, halsen ble tettere og tettere og jeg sovnet i tide og utide. Joda, influensaen var kommet på besøk!

Jeg hater å være dårlig! Jeg takler sykdom så utrolig dårlig. Alle snakker om manneinfluensaen, men her i huset blir jeg enda dårligere enn mannen min. Jeg blir sutrete, grinete og helt umulig å være i hus med. I dag holdt jeg sengen til langt utover dagen, men Jon Ståle sto opp med ungene. Det var godt! Da jeg endelig kom meg ut av sengen gikk jeg som i transe helt til kvelden kom.

Nå kjenner jeg formen begynner å bli bedre og bra er det! Heldigvis er det ikke ofte jeg er syk, så jeg krysser fingrene for at det blir lenge til neste gang.

I morgen har vi tatt fri ungene i barnehagen og vi skal være hjemme og kose oss. Prøve å få unna siste rest av veden og rydde litt mer ut sånn at det ser bra ut til 17.mai. Værmeldinga viser drittvær til nasjonaldagen! Regn, 6 grader og vind. Da er jeg virkelig glad jeg har bunad, den er varm og god!


Her er guttenes bunader, mamma strikket de for 2-3 år siden og de passer enda. Dette blir nok siste året de kan brukes, så neste år tror jeg vi skal investere i festdrakt fra Sparkjøp eller noe sånt.

Håper alle har hatt en fin dag.

 

Jemy 14.05.2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *