Virvelvind

? Har tjue gode grunna te å stikk av, bare fær. Fornuften rope høyest, d e best å la d vær. Har d helt okei, men du kan alltids få d beir. Ka e d som e greia, ska du aldri bli fornøyd. Må greina værra knåkke, eller kan den værra bøyd? D einast du e sekker på, d einaste du veit. Livet e for kort, te å bare ha d greit. ?

(Charlotte Audestad – Livet e for kort te å bare ha det greit)

 

Føler meg frustrert, fortvilt og utmattet. Stanger hodet i veggen. Kjemper mot destruktive tanker og uhensiktsmessige impulser hver eneste dag. Men det er liksom jeg mot meg. Samtidig skal jeg jo prøve å være mor og kone. Stelle hjemme, fikse til jul, handle gaver, bake småkaker, mate fuglene, smile, le og være sosial i denne fine høytiden vi nærmer oss.

 

Nei takk, gi meg et bjørnehi og ei skinnfell, så møtes vi i april!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *