Sliten og lei

Når hode vil, mer enn kroppen får til

Når en dags aktivitet, betyr en dags hvile

Når du er 27, men kroppen føles som 70

Og influensa symptomene kommer snikende

Tvert du har oversett et signal

Da er det lov å bli lei i blant

 

Etter en kjempe fin dag på fredag, hadde vi ryddedag hjemme i går. Vi var ute og holdt på hele dagen, sola skinte og barna stortrivdes. De løp, syklet, hoppet på trampoline, gikk turer i området og hjalp til innimellom med ryddingen. Stolt og fornøyd gikk jeg til sengs i går kveld, sov uforstyrret hele natten, bare for å våkne til en kropp som kjennes ut som den er overkjørt av “a 18 wheel truck!” Det er ikke rettferdig! Jeg spiser, sover, er i aktivitet, tar pauser og gjør “alt” som jeg skal, allikevel orker jeg alt for lite.

Hva er vitsen med å spise mer mat, legge på seg og bli tykkere, hvis kroppen uansett skal oppføre seg som den gjorde da jeg var undervektig?? Stoltheten over pizzaen jeg lagde i går og at jeg gjennomførte måltidet med glede, har nå gått over til å bli anger for at jeg propper i meg feil mat! Hvetedeig, kjøttdeig badet i saus og til slutt toppet med mye fet ost. Åhhhh! Hvorfor kan ikke disse tankene bare forsvinne? La meg få se at det er verdt å kjempe videre!

Å lytte til kroppen er lettere sagt enn gjort, når man vil ta igjen for alle de tapte årene.

 

Jemy 10.05.2015

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *