Velkommen skal dere være

Noen av dere kjenner meg kanskje fra før, for andre vil dette være deres første møte med meg og min verden. På denne siden vil jeg skrive litt om meg og min hverdag som kone og mor til to små i tillegg til at jeg sliter psykisk. Detaljene vil komme mer og mer underveis, men nå i første omgang vil jeg legge inn alle innleggene som jeg hadde på den forrige bloggen min. Jeg ble lei av all reklamen og alle begrensningene jeg følte var der, derfor bestemte jeg meg for å opprette egen hjemmeside. Denne hjemmesiden har blitt til ved god hjelp av min kjæres eldste sønn.

Spør hvis dere lurer på noe, og kom gjerne med tilbakemeldinger på det jeg skriver. Jeg skriver først og fremst for min egen del, men jeg er også lidenskapelig opptatt av å fjerne en del fordommer som finnes når det gjelds psykisk helse. Og dersom jeg klarer å få så mye som EN person til å endre mening eller tenke seg om en gang eller to før han ber noen som sliter om å ta seg sammen, ja da har jeg oppnådd målet mitt.

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *