Meg og min familie

Mitt navn er Jeanette Myren.

Jeg er ei jente på 36år, gift med Jon Ståle og sammen har vi guttene Sindre og Daniel på snart 14år.

Vi er bosatt på Gåsbakken i Melhus kommune, en liten plass hvor “alle kjenner alle”. Denne bloggen vil jeg bruke til å la dere få et innblikk i hvordan det er å leve med spiseforstyrrelser, depresjon og emosjonell ustabilitet og kampen jeg nå kjemper for å finne tilbake til meg selv og det “friske” livet. Hvilke utfordringer dette byr på i forhold til mine nærmeste og da spesielt min mann og barna. Bloggen er også min terapi for å jobbe meg gjennom gamle opplevelser. Legg gjerne igjen en kommentar eller to når du først er innom, bestandig kjekt med tilbakemeldinger.

2015-06-19 22.36.22

 

2015-07-05 13.33.04

 

2015-06-12 04.48.57

 

4 thoughts on “Meg og min familie

  1. Godt å åpne seg, stå på vi er mange fler enn du aner med samme type problemer, men det kan løse seg til slutt hos meg er mye alt løsnet men noen ting jobber jeg fortsatt daglig med ? Stå på og for hver ting du skriver ned jo lettere blir det å føle å gi slipp på de vonde og de gode følelsene ?

  2. God terapi i å skriv ned tankan sin 🙂 kjæmpebra å sett ord på sykdomma som ikke vises på utsia av kroppen! Har sjøl chrons, nå som ikke vises, å da e æ væl frisk i ainna folk sine øya 😉
    Fortsett å skriv!
    Klæm

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *